Our Team

Ron Apol

Operations Director

Ik werk vanaf 1987 bij Gelders Forwarding. Het zoeken naar oplossingen voor onze klanten is wat ik met veel plezier elke dag weer doe. Elke dag is weer een uitdaging, en het werken in een internationale omgeving vind ik erg leuk.

Rob Braaksma

Import operations

Ik ben in 1969 op Schiphol begonnen in de expeditie en 1 april 1978 begon ik bij Gelders. Dat heette toen nog Gelders Overslag Bedrijf, ook wel GOB genoemd, en dat is nog steeds onze code bij de luchtvaart-maatschappijen. In al die jaren is er veel veranderd, maar juist daardoor en door de vele leuke contacten is het altijd uitdagend en interessant gebleven.

John Doezie

Sales & Marketing Director

Ik ben al sinds 1981 werkzaam bij Gelders Forwarding. Toendertijd begonnen als export medewerker en doorgegroeid naar director sales en marketing waarbij ik verantwoordelijk ben voor de verkoop en ons internationale agenten netwerk.

Otto Hartung

Export Operations

Ik werk sinds 1984 in de luchtvracht en sinds 2007 bij Gelders Forwarding als export medewerker, waarbij ik als Beveiligings Adviseur Luchtvracht (BAL) verantwoordelijk ben voor cargo security. Ook voor afhandeling van gevaarlijke stoffen ben ik een aanspreekpunt.

Wim de Jong

Manager Ocean Freight

Ik ben al sinds 1977 werkzaam in de zeevracht logistiek. In maart 2013 ben ik bij de “Gelders family” begonnen als operationeel verantwoordelijke voor het kantoor Moerdijk. De juiste logistieke oplossing vinden voor onze klanten is elke dag weer een uitdaging. Met een klein maar ervaren team vinden we vrijwel altijd de juiste oplossing.

Mustafa Khouna

Import operations

Ik ben sinds april 2003 werkzaam bij Gelders Forwarding, eerst als export medewerker en sinds 2005 als declarant op de import. Met een positieve instelling, energie en daadkracht lukt het vaak om de klanten te helpen. Het is mooi als je complexe vraagstukken kan oplossen.

Xandra Kreeberg

Finance & Administration

Sinds 2007 ben ik in dienst bij Gelders Forwarding. We hebben een gezellige groep en ik ga elke ochtend met plezier naar mijn werk. Mijn collega Meriam en ik zijn samen verantwoordelijk voor een groot deel van het administratieve werk. Mijn motto is “wie A zegt, moet ook B zeggen”, dus wanneer ik een einddoel voor ogen heb, probeer ik dat altijd toe te passen.

Ton Kuppens

Ocean Operations

Ik ben sinds 1983 werkzaam in de scheepvaart, tot december 2005 als cargadoor. Daarna ben ik gaan werken in de expeditie wereld, sinds maart 2013 bij Gelders. Mijn werkzaamheden bestaan uit het operationeel en administratief behandelen van import en export zeevrachtlading.

Michael Labib

Operations Almere

Ik ben sinds 2004 werkzaam bij Gelders Forwarding op de in-house locatie bij een belangrijke klant in Almere. Vanuit deze locatie bieden we in een zeer nauwe samenwerking met deze klant diverse transport- en verpakkingsoplossingen.

Maaike Leijs

Operations Almere

Ik ben, met een korte onderbreking, vanaf 2007 in dienst bij Gelders. Ik werk parttime op het in-house kantoor van een klant in Almere. Ik zorg voor de verzending van spare parts over heel Europa.

Vincent Rensen

Ocean Operations

Bas de Ruiter

Export Operations

Ik werk sinds 1998 in de logistiek en sinds 2000 bij Gelders. Daarvoor ben ik elektromonteur geweest - een wereld van verschil. Geen dag is hetzelfde en ik vind het heel erg leuk om service te verlenen aan onze klanten. Ben nu al 13 jaar actief op onze export afdeling, en daar gaan hopelijk nog heel wat jaartjes bijkomen.

Meriam Moi Thuk Shung

Finance & Administration

Ik werk vanaf februari 2015 op de boekhouding en houd met me onder andere bezig met debiteurenbeheer. Ik vind het motiverend als we direct resultaat zien van het contact met onze klanten. Verder vind ik het belangrijk dat er, naast de serieuze momenten, ook gelachen wordt.

Rob Starren

Import operations

Ik werk vanaf 1989 in de logistiek en ben sinds 1999 in dienst bij Gelders Forwarding. De dagelijkse diversiteit aan werkzaamheden die wij met een hecht team uitvoeren voor onze klanten geeft mij veel voldoening en plezier in mijn werk.

François Verhaart

Managing Director

Ik werk vanaf 1996 in de logistiek en ben sinds 2003 directeur-eigenaar bij Gelders Forwarding. Het realiseren van een superieure service is mijn zakelijke passie en met ons hele team werken we daar iedere dag aan. Met gedrevenheid en met plezier. Daar ben ik trots op.

John van Velzen

Manager Live Animals

Vanaf 1989 met een onderbreking van 4 jaar werkzaam in de expeditie voor zowel import en export alsmede de verkoop hiervan. In 2000 begonnen met m’n passie “het verzenden van dieren door de lucht” en dit op een verantwoorde manier, echt waar, “we care for mother nature”

Lothar Zandgrond

Manager Finance

27 jaar geleden kwam ik in dienst bij Gelders Forwarding als boekhoudkundig medewerker. Inmiddels geef ik alweer vele jaren leiding aan de boekhouding. Geduld, nauwkeurigheid en een focus op kwaliteit hebben mij hierin geholpen. En een gezonde dosis humor. Ik ga met plezier naar mijn werk en vind het heerlijk om met deze groep mensen tot goede resultaten te komen.